China Works
Image default
Woning en Tuin

Genieten van ecologische zwemvijvers

Ecoworks uit Vilvoorde in Vlaams-Brabant heeft één doel voor ogen. Deze natuurliefhebbers willen dat de natuur meer aandacht krijgt in onze leefwereld. Hun doel is om de natuur opnieuw een plek te geven in de stad en de dichtbebouwde omgeving, maar deze tegelijkertijd ook te beschermen met duurzame en ecologische oplossingen. Denk maar aan zwemvijvers. Die zijn goed voor het milieu en zijn al een tijdje aan hun opmars bezig.

Prachtige zwemvijvers voor jouw tuin

Vind jij zwemvijvers er leuk uitzien in de tuin? Wel, ze zijn veel meer dan leuk en mooi om naar te kijken. Water is namelijk de bron van het leven. Zwemvijvers zien er elegant uit en hebben een positieve invloed om het milieu. Er wordt natuurlijk water gebruikt dat zichzelf reinigt op basis van simpele natuurwetten. Zie je jezelf wel een verfrissende en ecologisch verantwoorde duik nemen in je eigen tuin? Dan ben je bij deze tuinarchitecten aan het juiste adres.

Eén met de natuur door een groendak

Een groendak is het dak van de toekomst, en is ook steeds populairder aan het worden. Deze pionier in België brengt elk dak tot leven door er een groendak van te maken. Heb je al zonnepanelen op je dak liggen? Dan versterken deze twee elkaar. Een groendak vergt weinig onderhoud en kan perfect aangelegd worden op grote platte daken. Wat ook mooi meegenomen is, is dat je een prachtig uitzicht hebt op verschillende plantjes, kleurrijke bloemen en de bijhorende vlinders en bijen.

Contacteer deze tuinarchitect voor een ecologische tuin

Ecoworks heeft doorheen de jaren heel wat ervaring opgedaan. Het team dat ondertussen meer dan 30 gepassioneerde mensen telt, streeft elke dag naar vooruitgang en verbetering. Zie je zo’n groendak op jouw huis wel zitten en vind je zwemvijvers het overwegen waard? Neem dan contact op met deze tuinspecialist en tover je woonst om in een natuurlijke oase van groen.