China Works
Auto

Nooit meer de boot missen met de haventaxi Rotterdam

Je weg vinden binnen de havens van Rotterdam kan een enorme uitdaging zijn. Het is er zo immens groot, dat je makkelijk zult verdwalen. Je wil natuurlijk niet de boot missen omdat je te laat aankomt in de haven. De Haventaxi Rotterdam is een goed alternatief die je veel zorgen zal besparen.

Zij weten feilloos de weg in de havens van Rotterdam en de andere omliggende havens. 

Voor elke situatie geschikt

Er kunnen zich veel situaties voordoen waarbij het nodig is dat de bemanning van een boot ergens op tijd moet zijn. Dit kan zijn voor het wisselen van personeel of omdat zij bijvoorbeeld tussendoor naar de arts, ziekenhuis of apotheek moeten. Je wil dan niet te laat zijn en niet te veel tijd kwijt zijn om de route eerst uit te moeten zoeken. Haven taxi Rotterdam kan deze zorgen uit handen nemen.

Ook voor het vervoer van en naar de luchthaven is de haventaxi beschikbaar. En ook zakenrelaties kunnen uiteraard gebruik maken van de service van de haventaxi.

Ook voor andere havens buiten Rotterdam kun je gebruik maken van de haventaxi. Je kunt hierbij denken aan de havens in de Botlek, Vlaardingen, Schiedam en Pernis. Maar ook de havens in Scheveningen behoort tot de mogelijkheden. Mocht je twijfelen of de service beschikbaar is voor de plek waar je heen wil bel of mail dan gerust voor meer informatie.

Voordelig tarief

De geboden service is scherp geprijsd. Er wordt gewerkt met concurrerende tarieven. Ook zijn er verschillende soorten voertuigen beschikbaar. Je krijgt dus altijd het voertuig dat je nodig hebt en die past bij je wensen. Het maximaal aantal personen dat vervoerd kan worden is 8. Je zult dan worden opgehaald met een personenbusje. Ook kun je kiezen voor een luxe uitgevoerde auto, waar maximaal 4 personen in plaats kunnen nemen.

http://goedkopetaxirotterdam.nl/