China Works
Webdesign

Website laten maken door een professional

Nieuwe of bestaande ondernemingen doen er goed aan om op het internet aanwezig te zijn. Zelfs al heb je een fysieke winkel en geen nood aan online verkoop, dan nog kan je aan klantenbinding doen als je een website hebt met vermelding van bedrijfsgegevens, adres en welke producten je verkoopt.

Website laten maken

Huur een professional in als het gaat om websites maken. Een herstelling of auto onderhoud laat je ook door iemand anders doen, iemand met kennis van zaken. Iemand die de juiste opleiding heeft gehad en je met raad en daad kan bijstaan.

Uiteraard gaat dit samen met een offerte en factuur. Maar voor iets goed mag je wel wat geld over hebben. Tenslotte is een website een deel van je onderneming en moet je ook dat deel goed uitbesteden.

Website offerte

Vraag een offerte aan. Zo kan je vergelijken en de beste partij uitkiezen die je website mag maken. Ga je voor goedkoop, dat kan ook duurkoop worden. Ga na welke service en dienst na verkoop de webdesigner heeft en bekijk zeker enkele referenties.

Een website laten maken is toch wel een belangrijk onderdeel, je wil niet onprofessioneel overkomen op het internet. Iedereen zoekt via internet en dus mogen je diensten of producten ook daar goed vermeld staan. 

Ga na of de webdesigner je website ook responsive maakt. Dat wil zeggen dat de website automatisch aanpast aan het beeldscherm. 60 % van de zoek opdrachten is via smartphone, dus een responsive website is een must!

Vele webdesigners maken websites dezer dagen responsive. Bij KMOwebdiensten.be is dit een standaard service. Je website is op élk beeldscherm goed te zien. Bekijk ons portfolio maar.

KMOwebdiensten.be heeft klanten in Nederland, België en Frankrijk. We kunnen uiteraard een persoonlijk gesprek aangaan of een telefonisch gesprek kan ook uiteraard. Zijn die twee opties niet mogelijk, dan beantwoorden we alles via email. We hebben een snelle email service en zijn dagelijks klanten emails aan het beantwoorden.

 

https://kmowebdiensten.be/diensten/website/